top of page

Personalizirana nega obraza

Si želite celostnega pristopa in svetovanja s strokovnim pregledom vaše kože?

Ali zgolj uživati in se razvajati?

Pri nas nego izvaja kozmetik, ki je tudi strokovno usposobljen in certificiran  Dermodiagnostik.

Izbirate lahko med:


1. Personalizirana profesionalna nega kože (vsi tipi kože).

2. Intenzivna personalizirana profesionalna nega obraza ( vsi tipi kože).

3. Čistilna profesionalna nega 

 

Applying Face Mask

Kako poteka nega pri nas?

Pri nas se nega obraza prične z individualnim posvetom, kjer opravimo kozmetično dermodiagnostiko vaše kože, katera nam omogoči določiti stanje in tip vaše kože, skupaj izpolnimo tudi krajši vprašalnik kateri nam omogoči vpogled na ostale dejavnike, ki bi lahko vplivali na stanje kože.

Slednje je ključnega pomena, saj želimo nego opraviti na profesionalnem nivoju. 
Nato pričnemo z izbiro izdelkov in samo nego. Prvič je posvet daljši ob vsaki nadaljni negi je posvet krajši, saj se samo pogleda stanje kože. Na željo pregledamo vaše izdelke in vam svetujemo glede izbire.

Zakaj nega obraza?

Na človeku poleg las najprej opazimo njegov obraz, saj je obraz skozi celo leto najbolj izpostavljen del telesa. Če nam urejen videz veliko pomeni bomo posvečali veliko pozornosti prav obrazu. Zato je prav, da si kljub sodobnemu tempu življenja vzamemo čas za zdravje naše kože in poskrbimo za urejen videz.

 

Nega obraza je kozmetični postopek s katerim pomagamo naši koži ohraniti ali doseči lep in svež videz ne glede na leta katera imamo. Lep in svež videz kože nam poveča samozavest in nam da občutek mladosti.

To, kar deluje za tvojo najboljšo prijateljico/prijatelja, najljubšo influencerko/ influencerja ali tvojo sosedo/soseda, ni nujno, da bo ustrezalo tudi tebi, tudi, če imata zelo podobne problematike na prvi pogled. Z nepravilno kozmetiko in celotno rutino nege obraza ne samo, da ne boš dosegla/dosegel željenih rezultatov, lahko si celo poškoduješ kožo in povzročiš še hujše in bolj dolgotrajne težave.

Z  vztrajnostno in pravilno izbiro izdelkov in pravilnim postopkom nege se, da popraviti in izboljšati stanje in strukturo naše kože ter upočasniti staranje.

Na sam izgled kože poleg kozmetičnih izdelkov vplivajo: prehranske navade, hormonsko stanje, spanje in stres, dednost in okolje.

Priprava na nego

V kolikor na nego prihajate prvič je zaradi ustreznega in merodajnega določanja stanja zaželjeno, da si obraz 3h pred terminom umijete z blagim čistilnim sredstvom in nanj ne nanašate ničesar.

V kolikor to ni vaš prvi termin ne potrebujete slediti zgornjim navodilom.

Privoščite si ali podarite razvajanje 

Stopite v stik

Naslov

Kontakt za telefonsko naročanje

041 230 969

Ulica 15, Maja 21
6000, Koper

  • TikTok
  • Instagram
  • Facebook
Visa_mastercard_maestro.png

Urnik

Ponedeljek, Torek, Sreda, Četrtek, Petek, Sobota, Nedelja

09.00- 20.00  znotraj delovnika po dogovoru. Naročanje preko telefona ali samostojno online.

bottom of page