top of page

Nega obrvi


Pristajate na urejen videz?

Obrvi so poleg trepalnic in las tista pikica na i našemu obrazu.

Se sprašujete zakaj?


Oči povedo veliko, pri tem pa jih še kako odlično dopolnijo lepo oblikovane obrvi, katere poudarijo vaše oči. Za urejen in ''čist'' videz je pomembna urejenost obrvi saj le te uokvirjajo naš obraz.

Ustrezno urejene obrvi obraz pomladijo, rezervirajte svoj termin in obiščite naš kozmetični salon v kopru.

Naše storitve


Oblikovanje obrvi
Klasično barvanje obrvi
Laminacija

Henna brows, barvanje obrvi z kano, katera obarva tudi kožo za polnejši izgled.

Oblikovanje obrvi

Obrvi premerimo glede na obrazne linije, nato sledi oblikovanje z pinceto, določene dele lahko zdepiliramo z sladkorno pasto.

Na željo se lahko obrvi pobarvajo z navadno barvo ali kano (Henna Brows).

Laminacija

Neboleč in neinvaziven postopek za tiste z manj dlačicami, tiste z neukrotljivimi dlačicami, tiste z trdimi dlačicami in pravtako tiste z nesimetričnimi obrvmi.

Laminacija je odlična metoda, če si želite denimo prikriti morebitne pomanjkljivosti, kot so recimo brazgotinice ali luknjice med obrvmi, in če si želite doseči videz bolj polnih, tudi košatih obrvi.

Pozor: položaj dlačice lahko spreminjamo le za največ 65 stopinj glede na njeno naravno rast, če ne želimo dlačic prelomiti oziroma poškodovati.


Napotki po tretmaju

24 ur po laminaciji ne smete močiti obrvi, niti nanašati nanje make-upa. Naslednji dan in vse dni naprej sledi dnevno nanašnje kakovostnega (organskega) olja, ki bo dlačice hranilo in vlažilo – na primer jojobino, avokadovo, arganovo, makadamijevo.

Obraz in obrvi si po umivanju tapkajte ne drgnite!


 

Henna Brows

Neboleč in neinvaziven postopek za tiste z manj dlačicami, tiste z neukrotljivimi dlačicami, tiste z trdimi dlačicami in pravtako tiste z nesimetričnimi obrvmi.

Si želite polnejših in simetričnih obrvi, nebolečega postopka z naravno barvo, ki nudi veliko vrst odtenkov (brez skrbi ne postane rdeča ali zelena).

 

  Barvanje z kano pobarva ne samo dlačice temveč tudi kožo.

Barva je obstojna do 6 tednov na dlačicah, do 2 tedna pa na koži posameznika (odvisno od tipa kože) in domače nege. Opozoriti Vas moram le, da postopek ni primeren, v kolikor ste alergični na barve za lase. Uporabljajo se profesionalne, kakovostne kana barve. 

Nosečnice in doječe matere velja opozoriti da lahko barva izpade drugače, sami presodite ali želite tretma opraviti v teku tega časa, učinki delovanja na plod niso znani. Osebam pod 18 let opravimo storitev le ob pisni prilogi z dovoljenjem vsaj enega od staršev oziroma zakonitih skrbnikov.

Kontraindikacije:

- Alergija na barve
- Poškodbe na koži v bližini obrvi
- Dermatitis/ Seboreja pri obrveh
- Obrvi predhodno (4tedni), pobarvane z navadno barvo
- Laminacija obrvi


Napotki po tretmaju


24 ur po postopku ne smete močiti obrvi, niti nanašati nanje make-upa. Naslednji dan in vse dni naprej sledi dnevno nanašnje kakovostnega (organskega) olja, ki bo dlačice hranilo in vlažilo – na primer jojobino, avokadovo, arganovo, makadamijevo.

Obraz  in obrvi si po umivanju tapkajte ne drgnite!


 

Privoščite si ali podarite razvajanje 

Stopite v stik

Naslov

Kontakt za telefonsko naročanje

041 230 969

Ulica 15, Maja 21
6000, Koper

  • TikTok
  • Instagram
  • Facebook
Visa_mastercard_maestro.png

Urnik

Ponedeljek, Torek, Sreda, Četrtek, Petek, Sobota, Nedelja

09.00- 20.00  znotraj delovnika po dogovoru. Naročanje preko telefona ali samostojno online.

bottom of page